Kandidaten

Ben jij klaar voor de volgende uitdaging

Kandidaten

Ben jij een gedreven en ambitieuze foodprofessional en wil je een stap in je carrière zetten, maar weet je nog niet hoe? Of heb jij net je hbo- of wo-diploma op zak en sta je klaar om met jouw talent de arbeidsmarkt te bestormen? Food Recruitment is er om je te helpen een passende baan te vinden.

Dit doen we door ons ruime netwerk van vooraanstaande bedrijven in de food industry in te schakelen en je gericht en vanuit het hart te begeleiden. Vervolgens leggen we je een topaanbod van exclusieve vacatures voor, waarvan wij verwachten dat ze je enorm zullen aanspreken.

Hoe wij te werk gaan

Food Recruitment helpt bij het maken van carrièrestappen. Dit doen we als volgt.

  • In een interview bespreken we de wensen en eisen van de kandidaat. We onderzoeken waar diegene naar op zoek is en hoe zijn of haar ideale baan eruitziet. Wij luisteren goed en zetten de mens centraal. Vervolgens kijken we direct hoe we kunnen assisteren in het realiseren van ambities. Onze gesprekken zijn strikt vertrouwelijk en de privacy van de kandidaten staat altijd voorop.
  • Op basis van het gesprek werken we een profiel uit, waarin we beschrijven wie de kandidaat is, wat zijn of haar krachten zijn en in wat voor soort functies diegene tot bloei komt.
  • Vervolgens bekijken we de huidige vacatures en bepalen we waarvoor de kandidaat in aanmerking komt. Ook nemen we contact op met onze werkgevers om te informeren naar de laatste ontwikkelingen.

Schrijf je vandaag nog bij ons in en start binnenkort met je ideale baan!

Ontdek je nieuwe positie door te solliciteren op een vacature of door een open sollicitatie te sturen. Food Recruitment is goed telefonisch bereikbaar via 06-49832770. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Volg ons dan op LinkedIn.

Eén moment geduld, uw sollicitatie wordt verwerkt.