Werkgevers

Food Recruitment werft en selecteert de juiste professionals

Over Food Recruitment

Food Recruitment biedt oplossingen voor alle wervingsvraagstukken in de food industry. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Food Recruitment een uitgebreid netwerk en ruime marktkennis. Inmiddels hebben wij honderden professionals succesvol verbonden met start-ups en corporates uit deze topsector.

Groeiende ondernemingen in een veranderende omgeving zijn vaak op zoek naar gedreven medewerkers die het bedrijf naar een hoger niveau tillen. Food Recruitment beschikt over brede kennis van de foodsector en over een continu groeiende database die uiteenloopt van ervaren experts tot aan starters op hbo- of wo-niveau. Bij ons staat de mens voorop: we werken niet in ‘bulk’, maar zetten met onze gerichte benadering de kandidaat centraal.

Vanwege onze ruime ervaring binnen het vakgebied, zijn wij gesprekspartner op ieder niveau binnen de organisatie. We maken hierbij onderscheid in functielevels als Young Professionals, vakspecialisten en midden- en hoger management. Daarnaast plaatsen we ook interim-professionals als ad hoc-oplossing voor tijdelijke situaties.

Onze werkwijze

Binnen onze dienstverlening zijn er diverse mogelijkheden. Food Recruitment levert maatwerk en daar passen we onze service graag op aan. Hoe wij te werk gaan:

  • De werkgever heeft behoefte aan bepaalde versterking en neemt contact met ons op. De situatie en het gewenste resultaat worden besproken.
  • Na akkoord van de werkgever start de samenwerking die gebaseerd is op exclusiviteit. Dit houdt in dat Food Recruitment het hele werving- en selectieproces van A tot Z oppakt. Uiteraard houdt de werkgever altijd inzicht in de selectieprocedure.
  • Food Recruitment voert een grondige voorbereiding uit op de werving van geschikte kandidaten: wij searchen en benaderen professionals op een persoonlijke manier, en vinden verrassende kandidaten als resultaat.
  • We zetten de vacature binnen én buiten ons netwerk uit. Hierin bestaat altijd de mogelijkheid tot discretie en silent search.
  • Op basis van behoefte voeren wij assessments uit met kandidaten.
  • Betrouwbaarheid en respect voor de tijdsplanning is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Food Recruitment gaat altijd voor verbinding met de werkgever. Commitment bepaalt immers het succes van de samenwerking!