Over Food Recruitment

Enthousiast, gedreven en áltijd op zoek naar de beste match.

Food Recruitment is een bemiddelingsbureau opgericht door Ernst van Hartevelt. Met een brede kennis van de voedingssector én jarenlange ervaring in het vakgebied, weet Ernst als geen ander welke kandidaat bij welk bedrijf en op welk type functie past. Zijn achternaam verklapt het al een beetje: in het werkveld bemiddelt Ernst vanuit zijn hart. Want alleen op die manier, met oprechte interesse en passie voor het vak, kunnen we samen duurzame beslissingen maken.

Wij gaan altijd voor de persoonlijke benadering en we werken het liefst op een laagdrempelige manier samen met onze kandidaten en werkgevers. We schakelen snel, efficiënt én met een lach. Kernkwaliteiten van Food Recruitment zijn dan ook: origineel, eigenwijs, professioneel, plezier en focusgedreven.

Onze USP’s

Dagelijks interviewen wij kandidaten met als doel hun kwaliteiten en ontwikkelpunten te leren kennen. We zijn daarin altijd vindingrijk, actiegericht en professioneel. We houden ervan om zaken in beweging te brengen. Met onze pragmatische houding en betrouwbare werkwijze zorgen we ervoor dat we een bemiddeling perfect afronden. Niet stoppen voordat het gezamenlijke doel bereikt is, dát is waar wij voor staan.

Waar wij ons verder in onderscheiden:

  • Persoonlijke benadering
  • Verdieping in de kandidaat
  • Het snel herkennen van ambities
  • Het versterken en aanmoedigen van ambities

Ernst van Hartevelt: Managing Consultant bij Food Recruitment

“Als Consultant Werving & Selectie vul ik al lange tijd en met veel plezier de meest uiteenlopende functies binnen de sectoren Food en Agri in. Actief met de markt bezig zijn blijft cruciaal om het verschil te maken. Klanten en kandidaten helpen! Food Recruitment hanteert de filosofie: Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Vanuit die gedachte is Food Recruitment een samenwerking met Agri Recruitment aangegaan. Twee topsectoren die met elkaar verweven zijn in bemiddeling van talentvolle Bachelors en Masters. Food Recruitment heeft een groot netwerk en vanuit een oprechte interesse is een intensieve samenwerking mogelijk.

Heeft u interesse? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik zie uit naar uw reactie!”