Over Food Recruitment

Food Recruitment is enthousiast en gedreven. We gaan altijd voor de persoonlijke benadering. Het liefst werken we op een laagdrempelige manier samen met onze kandidaten en opdrachtgevers: telefonisch, via WhatsApp of in een persoonlijk gesprek . Zo zorgen we voor een flexibele insteek waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen.

Onze kernkwaliteiten: origineel, eigenwijs, professioneel, plezierig en met focus.

De grondige kennis van de food-ketens en de jarenlange ervaring in bemiddeling met een persoonlijke benadering maken Food Recruitment een gesprekspartner op elk niveau.
Of u nu zoekt naar een young professional, specialist, manager of directeur in vaste functie, Food Recruitment bemiddelt vanuit ‘t hart!

Wie is Ernst van Hartevelt?

Ernst interviewt dagelijks kandidaten om zo hun kwaliteiten en ontwikkelpunten te leren kennen. Ernst is vindingrijk, actiegericht en professioneel. Hij houdt ervan om zaken in beweging te brengen. Daarbij heeft hij een resultaatgerichte houding met veel doorzettingsvermogen. Hij is pragmatisch en betrouwbaar en zorgt dat de klus geklaard wordt. Niet stoppen voordat het gezamenlijke doel bereikt is.
“Bemiddeling vanuit het hart”

Dit zegt Ernst over Food Recruitment:

Als Consultant Werving & Selectie heb ik met heel veel plezier een bijdrage mogen leveren in het vervullen van uiteenlopende functies binnen de sectoren Food en Agri. Dit heb ik ervaren bij twee arbeidsbemiddelingsbureaus. Actief met de markt bezig zijn blijft cruciaal om het verschil te maken. Klanten en kandidaten helpen! De volgende stap is gezet: Food Recruitment met als filosofie:

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Vanuit die gedachte is met de start van Food Recruitment een samenwerking met Agri Recruitment aangegaan. Twee topsectoren die met elkaar verweven zijn in bemiddeling van talentvolle Bachelors en Masters. Food Recruitment heeft een groot netwerk en vanuit een oprechte interesse is een intensieve samenwerking mogelijk.


Heeft u interesse? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik zie uit naar uw reactie!”